Karate

" CUPA VLADUT " PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Iunie 2019 16:57

           
 
   In data de 22 Iunie 2019, se va desfasura, in Bucuresti, un eveniment cu scop umanitar in vederea strangerii de fonduri destinate acoperirii unei parti din cheltuielile necesare vindecarii sportivului VLAD ANDREI PASCARU, in varsta de 6 ani, membru al Clubului Sportiv Triada Bucuresti.

Aceasta competitie intitulata " CUPA VLADUT ", va fi organizata de Clubul Sportiv Triada Bucuresti.

Orice informatie legata de participare va fi obtinuta de la Domnul ROSU ROBERT, organizator al evenimentului ( tel:0722.874.356. /  email : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).


SUBLINIEM INCA O DATA CA TOATE VENITURILE REALIZATE VOR FI DONATE SCOPULUI MAI SUS MENTIONAT, IAR FEDERATIA SPRIJINA ACEASTA ACTIUNE.
 
 

   https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2019/06/vlad-andrei-ajuta-copii.jpg" alt="Bolnav de leucemie, Vlăduț are nevoie de 60.000 de euro ca să supraviețuiască. Băiețelul de șase ani este deja internat într-un spital din Turcia" class="img-responsive" width="400">
              
   Bolnav de leucemie, Vlăduț are nevoie de 60.000 de euro ca să supraviețuiască. Băiețelul de șase ani este deja internat într-un spital din Turcia
Citeşte întreaga ştire: Bolnav de leucemie, Vlăduț are nevoie de 60.000 de euro ca să supraviețuiască. Băiețelul de șase ani este deja internat într-un spital din Turcia
”Leucemie acută mieloblastică de tip M6, eritroblastică”. Acesta este cumplitul diagnostic pe care Vlad-Andrei Pascaru, de numai șase ani, din București, l-a primit în urmă cu două luni. Un verdict nemilos care l-a scos din jocurile copilăriei și l-a aruncat în lupta cruntă pentru supraviețuire. Însă, pentru a putea continua tratamentul care-l ține în viață, Vlăduț are nevoie de 60.000 de euro.
Amețeli, stări de vomă, temperatură și o stare permanentă de oboseală au fost semnele care i-au făcut pe părinții băiețelului să-l ducă la doctor. S-au gândit la o răceală, însă la capătul unui traseu infernal în care copilul a fost examinat de echipe de specialiști din trei spitale – Marie Curie, Victor Babeș și Fundeni -, părinții au primit vestea care a făcut ca cerul să se prăvălească peste ei.
   Vlad suferă de cancer și, mai mult, este într-o stare extrem gravă, deoarece boala a apucat, într-un ritm galopant, să facă ravagii în organism.
   În România, copilul a primit doar zece la sută șanse de supraviețuire ”La Spitalul Marie Curie, l-au diagnosticat cu mononucleoză infecțioasă, dar anemia extrem de severă depistată ulterior la Spitalul Victor Babeș a făcut ca băiețelul nostru să ajungă pacient la Fundeni. Aici, i-au făcut două puncții ale căror rezultate au fost extrem de diferite de la o zi la alta semn că boala avansa rapid. În România, copilul nostru a primit doar zece la sută șanse de supraviețuire”, povestește Alexandru-Cristian Pascaru (37 de ani), tatăl băiețelului.
Cu un avion medical, Vlăduț a ajuns la Amerikan Hastanesi din Istanbul însă, în urma testelor rapide, oncologii turci au decis să-l transfere la Koç Üniveritesi Hastanesi, o clinică aflată tot în metropola de pe malul Bosforului. Starea lui de sănătate se depreciase până la nivelul de alarmă (nivel de oxigen scăzut în sânge, tot corpul umflat, existența unui lichid în plămâni și în inimă), așa că până la începerea tratamentului cu citostatice copilul a fost internat la ”Reanimare”.
   Acum, Vlăduț și-a revenit și a ajuns în cea de-a treia etapă de tratament chimioterapeutic, din cele 14 ale programului medical. ”Dacă ne oprim acum, putem pierde totul” ”Din acea zi (n.r. – 3 aprilie 2019), copilașul nostru a rămas internat în Turcia, alături de mama lui. Corpul a răspuns la tratament, dovadă fiind scăderea procentului de măduvă afectată de la 25 la sută, la doar doi la sută. Însă nu ne este ușor să-l ținem acolo.
    Medicii au estimat că viitoarele costuri vor ajunge la aproximativ 60.000 de euro, doar pentru tratamentul de bază. Fără alte investigații, cazare sau masă. Orice sumă, cât de mică, ne este de mare ajutor ca să putem continua tratamentul. Dacă ne oprim acum, putem pierde totul”, este apelul lui Alexandru-Cristian Pascaru, tatăl lui Vlăduț către cei care pot contribui la strângerea celor 60.000 de euro.
    Cei care doresc să îl ajute pe Vlad-Andrei, o pot face donând 2 euro prin SMS la numărul 8828 cu textul «VLAD-ANDREI».
   Donează prin sms, online, prin PayPal sau transfer sau redirecționează 2 % din impozitul pe venit către Fundația Ringier.
   Detalii pe www.ajutacopiii.ro * Suma alocată cauzei este de 2 euro și banii se rețin o singură dată. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom, pentru cartelele preplătite, TVA a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
         Pentru  donatiii  :
  Titular  cont  :  Pascaru Elena Cristina
   Cont            :   RO89 CECE C001 9463 2723 7713
**
 
 
 
**
 
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri " CUPA VLADUT "