Karate

GoldNutrition PDF Imprimare Email
Joi, 19 Noiembrie 2020 09:21

                                             

 

  După 12 ani de experiență pe piața de nutriție și wellness, în anul 2000 s-a născut GoldNutrition. Custódio César, un nutriționist experimentat și fondator al companiei, a fost convins dintotdeauna că singura cale pentru o viață implinită și sănătoasă este nutriția, de aici și crearea brandului GoldNutrition. Pasiunea și convingerea că niciodată calitatea nu este negociabilă, au transformat o idee într-o marcă. Toți credem cu tărie că aceasta este rețeta succesului.

 

   Din 2000 s-au schimbat multe. Totul a inceput cu o echipă mică într-o sală mică dar între timp a devenit o companie solidă cu documente și certificate care atestă excelența și angajamentul față de munca depusă.    Mai mulți ambasadori (sportivi olimpici, antrenori, medici, nutriționiști și influenceri) au venit să ni se alăture în călătoria noastră, care intre timp a devenit si a lor. Custódio César rămâne liderul GoldNutrition și nu renunță la păstrarea celor mai înalte standarde în domeniul sănătății și al industriei (suplimentelor) alimentare.

 

              GOLDNUTRITION ISO HYDRO...   

 

   Calitatea este angajamentul nostru față de Angajați, Consumatori și Acționari. Suntem aici pentru a rămâne, pentru că știm că produsele noastre fac ceva pentru dumneavoastră: vă fac mai fericiți. GoldNutrition, Be Excelent 

      Produse  :

   Importator si distribuitor exclusiv pentru Romania: GOLDNUTRITION EEC SRL

      Informatiile magazinului  :

    https://goldnutrition-ro.com/2-toate-produsele

Contact:
0725 354 084
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri GoldNutrition