Karate

AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Mai 2021 21:09
 
    AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori
    Astazi este o zi foarte importanta pentru Federatia Romana de Karate. Sportivul nostru Dorin Alexe, a disputat finala Campionatului European de Karate, care se dasfasoara in Croatia, la Porec, la proba de Para-Karate, sportivi cu probleme de vedere, avandu-l ca adversar pe reprezentantul Federatiei Ruse, Alexei Nurenkov. A obtinut 42,26 puncte, urcand astfel pe prima treapta a podiumului si aducand prima medalie de aur pentru FR Karate la Campionatul European de Seniori.
   Dorin este component al CSA Steaua Bucuresti din anul 2015, unde este antrenat de Cristian Bogza care, in prezent, este si Secretar General al FR Karate. Rezultatul exceptional de astazi a fost prefatat de alte medalii valoroase obtinute de sportiv, sub indrumarea antrenorului sau, la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu si la Campionatul European de Karate Shotokan ESKU. Dorin este medic si se pregateste sa sustina in toamna examenul de rezidentiat, la putine zile dupa ce va evolua la Campionatul Mondial de Karate WKF, Seniori, care va avea loc in Dubai.
Felicitari Dorin Alexe, felicitari Cristian Bogza, felicitari Comisiei Nationale de Para Karate a FR Karate pentru munca depusa de Florin Boca si Bogdan Alic, si multumim tuturor celor care au contribuit la obtinerea acestui rezultat remarcabil! 
Succes in continuare!
*
 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori