Karate

Cupa Performanţei Karate-M.E.C.T.S. 2010 PDF Imprimare Email
Luni, 14 Iunie 2010 07:50
Index articol
Cupa Performanţei Karate-M.E.C.T.S. 2010
Pagina 2
Toate paginile

    Primaria Oraşului Şimleul Silvaniei în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Clubul Copiilor şi Elevilor Şimleul Silvaniei şi Inspectoratul Şcolar Arad, a găzduit a 12-ediţie naţională a Cupei „Performanţei” sub egida M.E.C.T.S. la disciplina Karate Shotokan, Duminică 13 iunie 2010 în sala de sport a Grupului Şcolar "Ioan Ossian" din localitate.

   Preşedintele Comisiei de Organizare fiind Dl. prof. Pop Gheorghe 3 Dan Karate, Director Tehnic de Stil Shotokan Karate în cadrul Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar-M.E.C.T.S.

Competiţia a început la ora 10.00, cu festivitatea de deschidere, apoi a urmat prezentarea echipelor participante şi a corpului de arbitri declarându-se deschise întrecerile competiţiei de către prof. Vaida Ioan 7 Dan Karate preşedintele Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar-M.E.C.T.S.
     Tinerii karate-ka,  s-au întrecut pentru un loc pe podiumul de premiere, competiţia fiind viu disputată doarece sa concurat doar la o singură secţiune, la cea de Kumite individual. Au concurat peste 150 de sportivi la disciplina de Karate Shotokan, reprezentând 10 cluburi din ţară.

             

   * articol  trimis  de D-nul prof.Ioan Vaida

 



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home