Karate

Declaratiile protagonistilor de la Lillehammer PDF Imprimare Email
Luni, 09 Decembrie 2013 14:01
Index articol
Declaratiile protagonistilor de la Lillehammer
Pagina 2
Toate paginile

Declaratiile protagonistilor de la Lillehammer

 

                    Anders Bardal, Severin Freund, Daiki Ito
            Freund, nu departe de podium nici sambata, pe locul 7, se declara fericit dupa competitie: "Stiu ca pot fi foarte bun , intr-o zi cand sariturile imi ies la un nivel ridicat. Stiu ca pot fi in top cu orice saritura de nivel ridicat , dar asta trebuie sa arati in competitie si acest lucru e intotdeauna dificil. Sunt extrem de satisfacut.Cred ca , conditiile atmosferice au fost ok , si astfel ne-au facilitat niste sarituri mai lungi. Acesta este ski jumping-ul , ai nevoie si de noroc ." a spus invingatorul de ieri

        Bardal, care a inceput sezonul prin absente la Klingenthal si Kuusamo ,a fost de asemenea multumit : "A fost un start de Cupa Mondiala foarte bun pentru mine.Intotdeauna e o situatie speciala sa fiu pe podium , acasa , in Norvegia. Imi plac foarte mult trambulinele , si a fost o zi foarte buna pentru mine. A fost probabil cea mai buna competitie a sezonului , conditiile au fost oarecum schimbatore , dar in final a fost destul de corect rezultatul "afirma secondantul concursului de pe trambulina mare.

       Ito a fost foarte fericit dupa ce a reusit sa obtina o pozitie pe podium: "Sunt foarte , foarte fericit pentru caam obtinut o pozitie pe podium inca din startul sezonului. Ieri a fost pe podium Taku , ceea ce e foarte bine pentru echipa noastra.Nu a fost pentru mine usor sa sar la acelasi nivel in 2 manse, dar pana la urma a fost bine. Conditiile au fost prielnice pentru sarituri atat ieri cat si azi , si ma declar multumit de rezultat " ,declara niponul.
Gregor Schlierenzauer si-a aparat pozitia de lider in fata lui  Taku Takeuchi. Severin Freund e acum al 3-lea
Cupa Mondiala , continua acum in Germania , in Muntii Padurea Neagra, la Titisee - Neustadt unde vor avea loc 2 etape individuale.

  
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Rezultate Declaratiile protagonistilor de la Lillehammer