Karate

Gasparin castiga la Annecy - Grand Bornand PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 12:36
Index articol
Gasparin castiga la Annecy - Grand Bornand
Pagina 2
Toate paginile

            Franta, cu o etapa de Cupa Mondiala in calendar,  dupa multi ani , a disputat astazi probele de sprint ,feminin si masculin .

            La feminin , lupta este foarte stransa , avand in vedere ca cea care a "omorat" sezonul trecut, Tora Berger, este intr-o forma dezamagitoare, permitandu-le , lui Makarainen , Domracheva,  Gasparin , nemtoaicelor sau ucrainiencelor sa duca o lupta deschisa pentru victorie respectiv pentru tricourile distinctive.

     Surpriza a venit din partea romancei Reka Ferencz , care a reusit sa obtina cel mai bun rezultat al carierei clasandu-se pe locul 18 , in fata norvegiencei Tora Berger , campioana mondiala si olimpica si in fata multor altor biatloniste de mare valoare.

 

Victoria a apartinut elvetiencei  Selina Gasparin , care obtine cel de-al 2-lea succes stagional  , fiind urmata pe podium de Kaisa Makarainen si Vali Semerenko .

 

Maine , in jurul pranzului va avea loc proba de pursuit pe care o asteptam cu mare interes atat pentru spectacolul oferit de biatlonsitele fruntase , dar si in prisma rezultatului pe care il va obtine Reka .

 

Foto : Reka Ferencz

                         
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Rezultate Gasparin castiga la Annecy - Grand Bornand