Karate

Avancronica Turneului celor 4 Trambuline PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Decembrie 2013 16:47
Index articol
Avancronica Turneului celor 4 Trambuline
Pagina 2
Toate paginile

          Cronica editiei 2013-2014 a Turneului celor 4 Trambuline

 

           Dupa ce , cu cateva zile in urma , am analizat Turul de Ski ce va incepe la Oberhof , in alta statiune germana cu nume similar, Oberstdorf , incepe maine o noua editie a Turnului celor 4 Trambuline.
                        
        Dupa ce sezonul trecut , echipa Austriei , a pierdut dupa multi ani sefia in clasamentul pe echipe , numarul mic de austrieci favoriti confirma faptul ca echipa este in scadere, fapt ce ofera doar spectacol , oferind altor saritori sansa de a avea un cuvant de spus in aceasta competitie.

   Cupa Mondiala a debutat surprinzator, cu victoria unui polonez , Krysztof Biegun , podiumul de la Klingenthal fiind completat de Andi Wellinger , si Jurij Tepes .
   Apoi, au urmat doua etape in care Gregor Schlierenzauer s-a impus , si lumea a crezut ca va fi din nou un sezon la carma austriacului . Pe podium s-au mai clasat surprize precum Marinus Kraus , sau niponul Taku Takeuchi .
Apoi, de la Lillehammer , Anders Bardal ,Daiki Ito , si Simon Ammann au reusit performante notabile , aratand ca si ei pot avea un cuvant greu de spus in acest sezon . Severin Freund ,a reusit si el sa obtina victoria la Lillehammer , demonstrand ca sezoanele trecute nu au fost intamplatoare.
La Titisee-Neustadt , Kamil Stoch ,a obtinut o victorie si un podium , intrand in top 10-ul Cupei Mondiale, dupa un inceput destul de greoi de sezon . Tot la Titisee , a reusit si Noriaki Kasai , un podium , fiind din ce in ce mai clar ca echipele Japoniei si Poloniei sunt surpriza sezonului , asta dupa ce Slovenia s-a impus in etapa pe echipe de la Klingenthal .
Odata ajunsi la Engelberg , ultimul stop inainte de Turneu , a iesit la rampa un alt polonez, Jan Ziobro , ce a castigat in prima zi , egaland si recordul trambulinei Grosse-Titlis,  cu 141 metri , iar in ziua urmatoare a inchieat pe doi , dupa compatriotul sau Kamil Stoch , lider al clasamentului general .



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Avancronica Turneului celor 4 Trambuline