Karate

Simon Ammann castiga la Oberstdorf ! PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Decembrie 2013 19:51
Index articol
Simon Ammann castiga la Oberstdorf !
Pagina 2
Toate paginile

                  http://www.simonammann.ch/wp-content/gallery/oberstdorf-feb-2012/tm__4540.jpg

          Astazi , 29 Decembrie , in fata a circa 30,000 spectatori ce au platit intre 26 euro si 200 euro in functie de locul opat in arena , a inceput a 62-a editie a legendarului Turneu al celor 4 Trambuline , la Oberstdorf in Germania .

          Conditiile au fost ca intotdeauna la inaltime , iar ca o noutate gazdele au adus o imprimare laser pe zapada ce arata leaderul sau performanta ce trebuie batuta ,vantul fiind singurul aspect ce a furat putin din spectacol.

          Prima mansa a fost condimentata atat de surprize neplacute  , Stoch si Schlierenzauer , cat si de surprize placute , Thomas Diethart sau Peter Prevc , fiind castigata de Simon Ammann.

Astfel dupa doua manse destul de bune , Simon Ammann , castiga cu un total de peste 300 de puncte competitia de pe Schattenberg Schanze fiind urmat de Bardal si , pe ultima treapta a podiumului la egalitate Diethart si Peter Prevc .In imediata apropiere a podimului s-au clasat Thomas Morgenstern , cu doua evolutii foarte bune la revenire si Noriaki Kasai . Stoch si Schlierenzauer au urcat si ei destule pozitii dar nu suficient pentru a emite pretentii la primele pozitii , fiind dezamagirile competitiei.

 


 

In clasamentul general ramane leader , polonezul Kamil Stoch .Urmatoarea etapa va avea loc la Garmisch-Partenkirchen , cu calificarile pe 31 Decembrie , si competitia pe 1 Ianuarie , ambele fiind la ora 14 :45.

 

 

 

 

   Duta  Gini  Andrei

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Rezultate Simon Ammann castiga la Oberstdorf !