Karate

Bute - Pascal PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014 20:13
Index articol
Bute - Pascal
Pagina 2
Toate paginile

              Mihai Leu crede că partida de duminică cu Jean Pascal e decisivă pentru întreaga carieră ulterioară a pugilistului Lucian Bute.

                      
  "Sînt convins că Lucian va învinge. Este poate cel mai important meci al lui de pînă acum. La Nottingham a plecat din postura de campion. De acest meci depinde sută la sută cariera lui mai departe. Am vorbit cu el şi ştiu că a pregătit foarte bine acest meci. Dacă face un meci bun, cred că îşi poate continua cariera", a spus Mihai Leu."Să uite de înfrîngerea cu Froch"
   Lucian este sfătuit să nu stea cu gîndul la ultima partidă importantă disputată, cea cu Carl Froch, cînd a pierdut titlul mondial IBF: "Cel mai important este să treacă peste înfrîngerea de la Nottingham, dar cred că a reuşit deja asta, pentru că ştiu că este un caracter puternic. E greu de spus dacă va apărea un KO într-un astfel de meci. Din cîte îi cunosc eu pe amândoi, fiecare va încerca să-şi surprindă adversarul. Oricum, dacă va cîştiga la puncte, eu cred că va fi o victorie pentru Bute şi dacă se va ivi o lovitură de KO, sînt sigur că va profita de ea", a completat Leu.În cazul unei înfrîngeri, Leu consideră că pentru Lucian Bute cariera de profesionist se va încheia.



 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Bute - Pascal