Karate

Echipa Signal Snowboards prezinta un snowboard realizat in intregime din materiale reciclabile PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Februarie 2014 14:59

                            Hitting a box on one of the cardboard snowboard prototypes

      Echipa Signal Snowboards aduce de fiecare data ceva nou ,  in fiecare Show de Joi. Inainte, a fost prezentata snowboard-ul alcatuit din gheata iar acum ei prezinta un alt prototip:un snowboard facut 100% din materiale reciclabile.

     Compania The California-based a realizat 3 boarduri pentru a le testa pe munte.Primul a fost construit alaturi de  Ernest Paper Products utilizand o baza poliuretanica care poate fi achizionata din multe magazine , si ii da un plus de putere . Celelalte , au fost realizate in aceleasi materiale reciclabile , dar au fost pus impreuna la  fabrica Signal's utilizand aceeasi rasina ca la snowboardurile traditionale.

     

 

      Esential , este faptul ca echipa a stratificat carton cu carton  cu diferite piese de suport  pentru a ajuta la manevrarea placii  coborand un deal . Asa cum probabil va asteptati ,simpla taiere a cartonului in forma de snowboard  nu ar duce foarte departe , asa ca  au trebuit sa gaseasca ceva creativ pentru marirea puterii.

      In sfarsit , au fost capabili sa realizeze cateva ture pe snowboard-urile de unica folosinta .Placa cu poliuretan a rezistat putin mai mult ,dar nici macar o zi intreaga parcursa. Oricum , echipa sustine ca placa , costa 14$ cu tot cu materiale . V-om vedea vreodata asa ceva la vanzare ? Putin probabil,dar daca am face-o, ar fi mut mai ieftina folosirea unor astfel de echipamente , in detrimentul celor obisnuite .

 

 

 

Duta   Gini  Andrei

Sursa : www.gizmag.com

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Echipa Signal Snowboards prezinta un snowboard realizat in intregime din materiale reciclabile