Karate

Membrii FRK WKC au votat alegerea ca presedinte a FRK WKC ,a domnului Liviu Crisan PDF Imprimare Email
Luni, 03 Martie 2014 19:24

In perioada 27.02-02.03.2014 , instructorii, antrenorii si reprezentatii cluburilor membre FR Karate WKC, au fost prezenti in Poiana Brasov cu ocazia organizarii cursurilor de perfectionare a instructorilor si antrenorilor FR Karate WKC si tot odata a Adunarii Generale a FRK WKC in vederea alegerii noii echipe de conducere a federatiei.

                             

In cadrul adunarii generale din data de 28.02.2014 s-au prezentat raportul de activitate pe anul 2013 si raportul de activitate al celor 4 ani de conducere a FRK WKC al vechii conduceri . Cu aceasta ocazie , membrii FRK WKC , au mai putut afla si noile orientari ale WUKF pe plan international, cat si faptul ca rezultate obtinute de FRK WKC cu ajutorul membrilor si sportivilor ce o compun au determinat recunoasterea internationala a rezultatelor si a sportivilor romani . Domnul Liviu Crisan a participat in luna februarie a acestui an la competitia AMA Open International Karate Championship ocazie cu care , autoritatile orasului Sheffield , orasul gazda a Campionatului European WUKF 2013, a tinut sa inmaneze reprezentativei FRK WKC , o diploma de recunoastere a rezultatelor deosebite obtinute la aceasta competitie. Astfel , delegatia Romaniei a fost primita si felicitata de primarul orasului Sheffield, D-na Vickie Priestley. 

In urma alegerilor generale si datorita rezultatelor obtinute de-a lungul intregii activitati ,pentru managementul deosebit al FRK WKC, membrii federatiei au votat in unanimitate absoluta , alegerea presedintelui FRK WKC , in persoana domnului Liviu Crisan si a secretarului general , domnul Suciu Dorel .

 

 

Ca prim vice-presedinte al FRK WKC a fost ales domnul Doru Tichindelean , iar cei 2 vice-presedinti care vor ajuta noua conducere au fost reconfirmati , domnul Nicolae Craciun si domnul Adrian Gherman.

La incheierea activitatilor, o veste deosebita i-a bucurat pe toti cei prezenti in cadrul acestei activitati , sosita din Herstal, Belgia , unde o delegatie condusa de domnul Adrian Gherman , s-a deplasat in ziua de 01.03.2014 in vederea reprezentarii Romaniei la OPEN DE LA VILLE DE HERSTAL. Rezultatele obtinute de cei 6 sportivi ce au reprezentat Romania si FRK WKC , in confruntarea ce a avut loc cu 325 de sportivi din 9 tari participante ( Belgia , Romania , Germania , Anglia , Spania , Italia , Irlanda , Danemarca , Polonia ) au reusit si de aceasta data sa ocupe locuri fruntase pe podium . Rezultatele lor sunt deosebite tinand cont de faptul ca lotul national al FRK WKC se afla la inceputul pregatirilor in vederea Campionatului European WUKF de la Verona din luna iunie a acestui an . Rezultatele sportivilor sunt urmatoarele :



- Laura Nan – locul 1 kumite shobu –sambon

-Ilie Adriana-locul 1 kumite shobu-ippon                           

-Stanciu Cosmin-locul 1 kata

-Kertesz Robert – locul 2 kata

-Dodoc Liviu- locul 2 kumite shobu-sanbon

-Echipa Fete –locul 3 kumite shobu –ippon

.

Cu speranta ca rezultatele deosebite ale FRK WKC din ultimii ani , vor fi continuate si de noua conducere aleasa , toti membri FRK WKC ureaza mult success noii conduceri si ii asigura de tot sprijinul antrenorilor , instructorilor si al cluburilor in vederea ridicarii drapelului romanesc pe prima treapta a podiumului de cat mai multe ori .

 

Atmosfera relaxanta in timpul prezentarilor ce au avut loc in cadrul pregatirilor FRK WKC – pentru antrenori si instructori , 27.02 – 02.03 2014 Poiana Brasov .

 

C.d.Presa .  FRK WKC

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Membrii FRK WKC au votat alegerea ca presedinte a FRK WKC ,a domnului Liviu Crisan