Karate

Lotul României de Kempo va participa la Campionatele Mondiale de la Budapesta intre :21-27aprili PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2014 15:38

   In  perioada  21-27.04.2014   se  desfasoara    la  Budapesta Campionatele Mondiale de Kempo Individual    (16-18, seniori, masters)   si  Cupa Mondiala de Kempo Individual
(12-14, 14-16) 

              

   Campionii de la kempo au petrecut Paștele în autocar pe drum spre Budapesta, acolo unde vor reprezenta România la Campionatele Mondiale, care vor avea loc săptămâna aceasta.

"Cea mai mare satisfacție este atunci când ne aflăm pe prima treaptă a podiumului, iar celelalte țări se uită la noi cu admirație. Este unul din puținele momente când ne simțim mândri că suntem români. Pentru că, din păcate, de multe ori ne simțim mai mândri că suntem români când luptăm în alte țări, când televiziunile de acolo le iau interviuri campionilor noștri și când cei prezenți în sală ne cer autografe și ne roagă să facem poze cu ei'', a declarat președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

 

''Sunt momente incredibil de emoționante, pe care încercăm să le păstrăm cât mai mult în memorie, pentru că știm că atunci când ne vom întoarce în țară, acasă la noi, campionii noștri vor fi din nou umiliți, vor fi din nou ținuți pe la uși cu lunile, li se va reproșa din nou faptul că au obținut performanțe pentru România. Cu toate acestea, noi luptăm mai departe cu speranța că la un moment dat va veni un ministru care va fi alături de întreg sportul romanesc, în totalitatea, dar și în diversitatea lui, și care le va arăta acestor campioni aprecierea și respectul pe care îl merită. O campioană de talia și anvergura Gabrielei Szabo poate fi un astfel de ministru", a mai spus Amatto Zaharia înaintea plecării către Budapesta.

 

 

 

 

 

**  sursa  : AGERPRES (AS — autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu)

 

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Lotul României de Kempo va participa la Campionatele Mondiale de la Budapesta intre :21-27aprili