Karate

Sportivii ACS KOKKI premiaţi la Festivalul Florilor de Tei PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Iulie 2014 08:40

Pe 12-13 iulie 2014 s-a desfăşurat Festivalul Florilor de Tei 2014.Evenimentul a avut loc în Comuna Cornu, judeţul Prahova, fiind organizat de Primăria şi Consiliul Local Cornu.

Asociaţia Clubul Sportiv KOKKI” (ACS KOKKI) a fost prezentă şi ea la festival, prin cele două secţii ale sale: karate şi dans. Sâmbătă, sportivii care practică karate la ACS KOKKI au fost premiaţi pentru rezultatele bune obţinute la Campionatul Naţional de Karate de Wadoryu de la Drobeta Turnu Severin şi de la Cupa României de Karate de la Râmnicu Vâlcea.

Primăria Cornu le-a oferit copiilor o diplomă, iar Consilierul local Ştefan Cârciu, cu sprijinul sponsorilor VlaviCom SRL, Riston Car SRL şi Eduard Bucur, a oferit câteva premii în bani, astfel: Munteanu Andrei, Isache Eduard şi Tudose Alex care au obţinut medalii de aur au primit câte 200 lei, iar Voica Bianca, Sîrbu Bianca, Toader Antonio, Popa Marius, Igrit Marius şi Munteanu Matei care au câştigat medalii de argint au primit câte 100 lei.

 

 

            Duminica a fost rândul trupei de dans “Steluţele norocoase” a ACS KOKKI să-şi demonstreze talentul. Secţia de dans a asociaţiei, condusă de profesor-coregraf Nicoleta Zidaru, a susţinut un moment special de dans majorete pe scena Festivalului Florilor de Tei 2014, prestaţie apreciată de public.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi la sediul ACS KOKKI, Str. Bucureştii Noi, nr. 257, Cornu de Jos, Comuna Cornu, Judeţul Prahova sau la telefon: 0737 061 973, persoană de contact Ioana Vasilescu – Manager Sportiv ACS KOKKI: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , www.cskokki.ro.

 

 
   


Despre ACS KOKKI

Asociaţia Clubul Sportiv “KOKKI” a fost înfiinţată din dorinţa de a oferi un model social, educaţional şi competitiv care să se reflecte în plan comunitar. ACS KOKKI are drept scop iniţierea şi pregătirea persoanelor interesate de practicarea sportului, pentru început Clubul oferind asistenţă în practicarea karate-ului și a dansului sportiv. Activitatea Clubului se desfăşoară pe mai multe direcţii: educativă, competiţională şi de responsabilitate socială, urmărindu-se atât conturarea şi dezvoltarea unei filosofii sănătoase de viaţă în rândul membrilor Clubului şi familiilor acestora, cât şi o dezvoltare fizică armonioasă şi obţinerea celor mai bune rezultate în competiţiile sportive.

C.d.P.

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Sportivii ACS KOKKI premiaţi la Festivalul Florilor de Tei