Karate

Gabriela SZABO a prezentat: Raportul de activitate al Ministerului Tineretului și Sportului pe 2014 PDF Imprimare Email
Luni, 22 Decembrie 2014 16:24

 

                

   Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO a prezentat RAPORTUL DE ACTIVITATE AL MINISTERULUI TINERETULUI ȘI SPORTULUI pe 2014 într-o conferință de presă, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, din strada Vasile Conta, nr. 16.

   Conferința a fost deschisă de Ministrul Gabriela SZABO. În intervenția sa, înaltul oficial român a făcut o retrospectivă a principalelor acțiuni ale MTS atât în domeniul Sportului, cât și în cel al Tineretului, punctând pragmatic valoarea Investițiilor realizate de-a lungul anului.

    Doamna Carmen TOCALĂ, Secretar de stat pe probleme de Sport, a susținut elementele prezentate de Ministrul Tineretului și Sportului, aducând completări constructive cu privire la sportul de performanță și dezvoltările viitoare. Secretarul de stat a promovat necesitatea conlucrării îndeaproape cu mass-media de specialitate în beneficiul sportului.

    Domnul Cristian COSMIN, Secretar de Stat pe probleme de Tineret, a concluzionat făcând un raport între reușitele anului 2014 pe Tineret și necesarul de dezvoltare în perspectiva Programelor Majore aferente Strategiei Naționale pentru Tineret. Secretarul de stat a ținut să mulțumească îndeosebi UNICEF, cât și organizațiilor de și pentru Tineret din România pentru întreaga colaborare pe parcursul anului acesta.

 

 

 

Ministrul Gabriela SZABO a încheiat conferința adresând o serie de mulțumiri principalilor parteneri ai ministerului (Comitetului Olimpic și Sportiv Român și conduceri acestuia, institutelor și direcțiilor subordonate, Domnului Prim-ministru și tuturor colegilor din Executiv, colegilor și întregii echipe a MTS, cât și presei sportive din, fără a cărei sprijin sportul și tineretul din România nu se pot afirma). 

http://mts.ro/wp-content/uploads/2014/12/Ministerul-Tineretului-_si-Sportului-Raport-de-activitate-martie-decembrie-2014.pdf

**  C.d.P.-- MTS

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Gabriela SZABO a prezentat: Raportul de activitate al Ministerului Tineretului și Sportului pe 2014