Karate

CAMPIONATUL NATIONAL PENTRU COPII - FRK WKC PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Martie 2015 15:41

 

                              

Competitia care aduna la startul sau an de an sute de sportivii legitimati in cadrul FR Karate WKC isi va deschide portile sambata 21 Martie 2015 la Sala Sporturilor din orasul Medias.

Pe durata a 8 ore sute de copii, sportivi componenti ai cluburilor affiliate la FRK WKC isi vor disputa multravnitul trofeu de “ Campion National FRK WKC 2015“

La startul acestei editii componentii cluburilor nou afiliate federatiei vor incerca sa dovedeasca nivelul lor de pregatire si sa se integreze in lotul federatiei .

 

 

 

Conducerea FRK WKC ureaza din nou bun venit tuturor cluburilor afiliate , sperand ca aportul adus de acestia sa intareasca si mai mult lotul national FRK WKC , lot aflat deja in pregatire pentru Campionatul European de Karate WUKF editia a V-a HERSTAL – Belgia , campionat ce se adreseaza copiilor , cadetilor si juniorilor Europei .

“ Ne face o deosebita onoare faptul ca am fost foarte bine primiti in randul membrilor FRK WKC . Sportivii nostri vor incerca sa dovedeasca la “ Campionatul National FRK WKC ” ca pot sa-si aducă un aport semnificativ la ridicarea nivelului sportiv prezent in cadrul competitiilor FRK WKC . Am decis afilierea cluburilor in vederea promovari si mentinerii performantei FRK WKC pe plan national si international si intarirea unei federati care reprezinta cu cinste Romania pe plan international.“ - au declarat presedintii cluburilor nou afiliate .

C.d.P -Biroul de Presa
FR Karate WKC
 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri CAMPIONATUL NATIONAL PENTRU COPII - FRK WKC