Karate

CONCURSUL ROMANIEI DE FREESTYLE KICKBOXING PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Mai 2015 07:19

 

      FEDERATIA ROMANA DE FREESTYLE KICKBOXING si CLUBUL SPORTIV CRISS RYU
                                                           va  invita la
              CONCURSUL ROMANIEI DE FREESTYLE KICKBOXING
                                         
   Federatia Romana de Freestyle Kickboxing si Clubul Sportiv Criss Ryu va invita in data de 23 mai 2015 la Concursul Romaniei de Freestyle Kickboxing - editia a XI-a in Buzau, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi Buzau (str. Aleea Sporturilor nr.20).

...................

 


Promoter Cristian MICHIDUTA 0749 083 670

I. Conditiile de intrare in competitie sunt: http://www.frfk.ro/ro/formulare-afiliere.html

1.Legitimatie sportiv vizata
2.Asigurare medicala + viza medicala
3.Acordul parintilor de a intra in competitie (pentru minori) si declaratia pe propria raspundere pentru cei peste 18 ani.
4.Echipament de protectie potrivit regulamentului (casca, proteza dentara, cochilie, tibiere, manusi, botosei + la fete protectie de piept). Pentru alte detalii vezi http://www.frfk.ro/ro/formulare/Echipament%20obligatoriu%20in%20Competitiile%20FRFK.pdf
5.Uniforma sa fie decenta, curata si potrivita regulamentului (vezi link-ul de mai sus).

II. Taxa de participare in competitie este de:
- 60 lei /sportiv prima categorie
- 50 lei / sportiv pentru a 2-a, a 3-a, s.a.m.d. categorii (exemplu: Adrian DEJANU intra pe Freestyle Semi senior -85kg = 60 lei, vrea sa intre si la Freestyle Light senior – 85 kg = 50 lei, si vrea sa intre si la Kata = 50 lei; total plata 160 lei)

III. Sectiunile sunt: Freestyle Semi, Freestyle Light, Freestyle Kick, Freestyle K1 Light, Total Kombat, Kata si Kata Sincron.

IV. Inscrierile se vor face pana pe data de 17 mai 2015, si se vor face DOAR online, pe urmatoarea adresa: http://www.frfk.ro/ro/inscrieri.html Sub nicio forma nu se va mai accepta depasirea termenului.

V. Sportivii care se vor clasa pe locurile I, II, si doua locuri III, vor primi medalii si diploma

VI. Cantarele pentru cluburile din Bucuresti se vor face in perioada 18-22.05.2015, fie la unul dintre sediile noastre (strada Lespezi, nr. 6, sector 5, sau strada Capitan Nedelcu Ilie, nr. 2F, sector 5), sau la clubul dumneavoastra (caz in care se va achita transportul in valoare de 50 lei), dar NUMAI dupa o programare in prealabil, la numerele de telefon 0786.288.666 sau 0724.644.012 - Andreea). Pentru cluburile din alte localitati, cantarul se va face fie vineri (va anuntam ulterior), fie sambata dimineata, (cu aproximativ 2 ore inaintea inceperii competitiei si NUMAI dupa o programare in prealabil), la sala unde se va tine concursul. Avem rugamintea sa trimiteti listele cu simt de raspundere, atat in ceea ce priveste data de nastere, categoria la care intra sportivul, dar mai ales categoria de kilograme, pentru ca sambata dimineata, cei care nu se incadreaza in categorie vor fi exclusi din competitie (si nu li se va returna taxa de participare).
Pentru alte informatii, puteti suna la numerele de telefon de mai jos.
In speranta ca veti manifesta interes pentru aceasta competitie, va multumim anticipat pentru cooperarea dumneavoastra.

OSU,
Presedinte FRFK
Adrian DEJANU 6 Dan

Mobil: 0786 288 666, 0724 644 012, 0722 312 769
Fax: 021 420 00 27
e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.frfk.ro

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri CONCURSUL ROMANIEI DE FREESTYLE KICKBOXING