Karate

Speranta sporturilor Neolimpice din Romania ramane din nou in sarcina oamenilor de bine PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Mai 2016 10:46

                                       poster WKC

    In perioada 07-08.05.2016 lotul national de copii, cadeti , juniori si seniori ai FR Karate WKC va participa la Campionatul Balcanic organizat de World Union Karate-Do Federation in localitatea MODRICA - Bosnia Herzegovina.

                " In numele colegilor mei seniori , componenti ai lotului FRK WKC , tinem sa multumim pe aceasta cale COSR , conducerii acestei structuri sportive romanesti care a inteles ca doar prin sprijinirea tuturor sporturilor , olimpice sau neolimpice Romania isi va putea apara cu sanse reale dreptul de a urca pe un podium fie acesta balcanic , european sau mondial . Ne aflam in luna martie si noi , seniorii federatiei FRK WKC suntem total surprinsi de lipsa de reactie a MTS , de ingradirea sanselor noastre de participare la competitiile externe ale federatiei noastre - intr-un cuvant de punerea noastra la zid de catre minister. Eu personal stau si ma intreb daca tara mea ma mai sprijina , ma mai vrea , mai are vreun rost sa o reprezint ? " - a declarat ALEXANDRU GEORGE component al lotului de seniori FRK WKC.

 

 

                " In numele conducerii FRK WKC nu putem sa aducem decat mii de multumiri , antrenorilor , cluburilor si in primul rand parintilor sportivilor , componenti ai lotului de copii si cadeti ai FRK WKC care au inteles perioada " grea de lipsuri financiare prin care trece MTS" si au reusit sa se mobilizeze in sustinerea financiara a lotului de copii si cadeti ai FRK WKC in vederea participarii la campionatul balcanic. Pentru mine este o reala surpriza faptul ca nici pana la aceasta data MTS nu si-a respectat obligatiile legale ( oare toti suntem egali in fata legii ) si am reusit sa gasim sprijin tocmai la COSR - organismul sportiv care este emblema sportului in Romania. Ne asteapta un ultim test in vederea participarii la Campionatul Mondial WUKF si nutrim speranta ca vom reusi sa sensibilizam societatea civila , eventualii sponsori si iubitori ai sportului romanesc , ai ROMANIEI pentru a ne apara din nou titlul mondial cucerit la ultima editie a Campionatelor Mondiale si dorinta noastra de a se intona de cat mai multe ori IMNUL ROMANIEI la Dublin" - a declarat ANDREI Constantin.

                Cu speranta ca miile de ore de antrenament din salile de antrenament ale sportivilor nostri , isi vor arata roadele la Campionatul Balcanic nu ramane decat sa uram tuturor sportivilor - HAI ROMANIA !!!

                Lotul FRK WKC este format din 91de sportivi , 25 dintre acestia fiind sustinuti de COSR , restul lotului isi suporta cheltuielile de deplasare si reprezentare multumita sprijinului acordat de parinti , cluburi si sponsori , oameni ce traiesc si sufera pentru gloria ROMANIEI , si carora FRK WKC le multumeste inca o data pentru sprijin .

**  Biroul de Presa FRK WKC

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Speranta sporturilor Neolimpice din Romania ramane din nou in sarcina oamenilor de bine