Karate

Campionatul National de karate Shobu Ippon ESKU PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Mai 2016 17:24

                     karate-350x219

    După o pauză de peste 10 ani, municipiul Satu Mare se pregăteşte să găzduiască din nou un campionat naţional de karate. Un eveniment deosebit care este organizat de Federaţia Română de Karate, Comisia Naţională de karate shotokan ESKU, CS Samuraiul, AJK Satu Mare şi Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”. Concursul, dedicat tuturor categoriilor de vârstă este programat să se dispute sâmbătă, în sala de sport a Colegiului “Traian Vuia – Unio”.

Vor ajunge în jur de 300 de sportivi din toate colţurile ţării. Sigur, printre ei vom avea mulţi karatişti sătmăreni de la CS Samuraiul, ACS Energy Kardio, Karate Do Carei, ACS Yakuza. Pe cele trei suprafeţe de luptă se va folosi regulamentul Shobu Ippon la kumite. Vor fi probe de kata, kumite şi fukugo. Sportivii vor fi supravegheaţi de arbitri de top din România. Pe lângă acestea, şi-au anunţat prezenţa nume mari din karate-ul românesc. Îi menţionăm aici pe Octavian Amzulescu – preşedintele FRK, pe Cristian Bogza – secretar general ESKU pe Europa şi vicepreşedinte FRK, pe Adrian Ghinea – director sportiv FRK şi preşedintele ESKU în România. La eveniment va participa şi Ştefania Sandu, o mare campioană din aceast sport, are un CV bogat, o medalie de bronz la C.M. WKF şi este membru CIO.

 

 

 

* articol  preluat  de  la  -http://www.informatia-zilei.ro/sm/dupa-o-pauza-de-10-ani-satu%E2%80%88mare-gazduieste-un-c-n-de-karate/

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Campionatul National de karate Shobu Ippon ESKU