Karate

Sportivii români vor putea fi din nou premiați pentru rezultatele obținute la Campionatele Naționale PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Iunie 2016 22:14

                          

   Pentru prima oară după patru ani, performanțele naționale ale sportivilor români vor fi premiate!

   Sportivii români vor putea fi din nou premiați pentru rezultatele obținute la Campionatele Naționale.

Astăzi, la propunerea Ministerului Tineretului și Sportului, Guvernul României a adoptat modificarea Ordonanței 57/2015, cel mai recent act normativ care menținea blocarea premierilor la nivel național.

         ”Sunt foarte bucuroasă că, după patru ani de întrerupere, putem premia din nou performanțele sportivilor români obținute la nivel național. Sprijinul acordat de Guvern, de Premierul Dacian Cioloș, pentru readucerea normalității în recunoașterea valorii rezultatelor sportive, este o măsură de recompensare necesară și motivantă.

 

 

 

         Sunt încrezătoare că, în acest fel, aprecierea de care sportivii se vor bucura va aduce un plus de motivație pe drumul către marea performanță”, a declarat Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului și Sportului.

         Astfel, începând cu data de 1 august a.c., pentru performanțele deosebite obținute în competiții sportive, Ministerul Tineretului și Sportului, COSR, federațiile sportive naționale, Federația Sportului Școlar și Universitar, ministerele și alte instituții centrale care au în subordine structuri sportive, pot acorda sportivilor, în funcție de valoarea performanței, de importanța și amploarea competiției, de contribuția personală și în limita bugetului aprobat, premii/recompense în lei și/sau în obiecte, până la valoarea sumelor prevăzute în tabelul prezentat în Anexă.

Ministrul Tineretului și Sportului,

Elisabeta Lipă

 
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri Sportivii români vor putea fi din nou premiați pentru rezultatele obținute la Campionatele Naționale