Karate

Stiri, noutati,evenimente
ASOCIAŢIA ROMÂNĂ DE PANGRATION ATHLIMA PDF Imprimare Email
Duminică, 26 Mai 2013 08:03

             ANUNŢ OFICIAL: 
     În numele practicanţilor de Pangration Athlima din România, ASOCIAŢIA ROMÂNĂ DE PANGRATION ATHLIMA a solicitat Recunoaşterea Oficială a practicării PANGRATION ATHLIMA ca ramură de sport în România prin cererea adresată A.N.T.S. cu nr. 373 / 27.12.2010.

                       
     În urma demersurilor făcute de către Asociaţie începînd cu anul 2009, în urma rapoartelor pozitive despre activitatea practicanţilor de Pangration Athlima din România şi a Asociaţiei Române de Pangration Athlima, atît la nivel naţional cît şi internaţional, rezultate în urma monitorizării conform Legii educaţiei fizice şi sportului 69/2000, cu modificările şi completările ulterioare, şi ca urmare a monitorizării acesteia, încheiate în iunie 2012, în urma a mai multor rapoarte finale pozitive, conform Ordinului de Ministru Nr. 632/22.05.2013, începînd cu data acestui Ordin, se recunoaşte oficial practicarea PANGRATION ATHLIMA în România. 

 

Citeşte mai mult...
 
16th Senior European Goju-Ryu Championship PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Mai 2013 20:33

 

Citeşte mai mult...
 
Umbro PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Mai 2013 14:14
         Marking the 88th anniversary of Peru's leading football club, this special edition Universitario shirt is inspired by the club's legendary players and unique history.

                              

 
Cine are " curaj" sa se bage la RAPID ??? PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Mai 2013 16:50

    "Am luat decizia de a RENUNŢA LA TOATE PARTICIPAŢIILE MELE ÎN SC FC RAPID SA. Drept urmare anunţ public că CESIONEZ GRATUIT toate cele 5.500.000 acţiuni către RAPIDIŞTI, inclusiv investiţiile făcute în Baza Pro Rapid, mărcile înregistrate, brandurile, siglele, palmaresul, culorile deţinute de Rapid etc. Îi invit aşadar să pe suporteri îşi desemneze structura care să preia de la noi participaţiile în Rapid – fie ea Liga Suporterilor, fie o altă structură.

                                    

    Situaţia actuală a clubului poate fi găsită şi studiată în Planul de reorganizare publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 4416/12.03.2013 unde se poate găsi tot ceea ce este relevant faţă de starea Clubului, prezentat transparent şi corect.

La această oră valoarea comercială a lotului de jucători a Rapidului este de 11,8 milioane Euro, conform ultimei evaluări făcute de site-ul de specialitate „Transfermarkt.ro”.

    Conducerea actuală a Clubului aşteaptă să fie contactată pentru a perfecta cu maximă urgenţă formalităţile de cesionare a acţiunilor.

Consider că fac un gest de loialitate faţă de RAPIDIŞTI, dându-le ocazia de a fi, în sfârşit, în postura de a aplica ceea ce mi-au cerut mie ani de-a rândul.

 

Citeşte mai mult...
 
Cupa Romaniei la karate PDF Imprimare Email
Joi, 16 Mai 2013 22:09

                                       Cupa  Romaniei la  Karate

 

                          

 


Pagina 149 din 192
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Stiri