Karate

Ştiri, evenimente
Sa sprijinim SPORTUL PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Marţi, 12 Februarie 2013 20:25

              Prin donarea a 2% din valoarea impozitului datorat statului ( daca ve-ti complecta formularul 230 ca persoana fizica ) catre Asociatia Clubului Sportiv ITALO Bucuresti ne ve-ti ajuta sa desfasuram activtati sportive de masa si de performanta , si sa avem copiii mai frumosi si mai sanatosi.

 

       FOARTE IMPORTANT !!! persoanelor care completeaza aceste formulare nu li se percepe nici un ban, acesti bani au fost deja retinuti din salariu in anul 2009 de catre angajator ( regie , societate , companie ,patron) si au fost virati catre stat. O persoana poate opta pentru directionarea sumei de 2% din impozit numai catre o singura entitate nonprofit NOTA: Pentru o urmarire mai usoara a sumelor ce vor fi directionate catre Asociatia Clubului Sportiv ITALO Bucuresti , va rugam sa solicitati angajatorilor dvs.

 

Citeşte mai mult...
 
Sporturile de baza pentru 2020 Jocurile Olimpice de vara. PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Marţi, 12 Februarie 2013 14:26
            Comitetul executiv (EB) a Comitetului Internațional Olimpic (CIO) au convenit astăzi asupra  celor 25 de sporturi le va propune la Sesiunea a 125-CIO pentru aprobare ca sporturile de bază pentru 2020 Jocurile Olimpice de vară.

               

          Cele 25 de sporturi sunt: atletism, canotaj, badminton, baschet, box, canotaj, ciclism, echitație, scrimă, fotbal, gimnastică, haltere, handbal, hochei, judo, înot, pentatlon modern, taekwondo tenis, tenis de masă, tir, tir cu arcul , triatlon, navigație și volei.

         EB a recomandat  ca  luptele  , sport  coordonat  de   International Federation of Associated Wrestling Styles (FILA) , sa  nu  fie i inclus pe lista sporturilor  de bază.

Lupta se va alătura acum cele șapte finaliste - Sporturi ca  : baseball / softball, karate, sport cu role, sport alpinism, squash, wakeboarding si wushu - vying pentru includerea în programul olimpic 2020 ca un sport suplimentar.

 

Citeşte mai mult...
 
Pluşenko dă în judecată un comentator TV: "Mă voi lupta pentru onoarea mea PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Duminică, 10 Februarie 2013 23:28
                      

Asemenea personaje nu ar trebui să lucreze în televiziune

 

            Patinatorul Evgheni Pluşenko a declarat, duminică, pentru agenţia rusă R-Sport, că va da în judecată un comentator TV pentru calomnie, după ce acesta a afirmat că sportivul de fapt nu s-a operat şi că informaţiile privind intervenţia chirurgicală au fost o strategie de PR.

 

                     

           Pluşenko dă în judecată un comentator TV pentru calomnie:

       Pluşenko s-a retras de la Campionatele Europene de la Zagreb, luna trecută, după programul scurt, şi antrenorul său Alexei Mişin a anunţat ulterior că patinatorul a fost supus unei operaţii la coloana vertebrală, la o clinică din Israel.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 269 din 321
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Ştiri