Karate

Ştiri, evenimente
UMBRO GT - GO FASTER PDF Imprimare Email
Scris de GD   
Sâmbătă, 21 August 2010 12:19

    In football speed is your super-power. It's what gets you to the ball, the chance, the goal, the glory first. Umbro GT is our lightest, fastest, boot yet. It’s a boot precision engineered to give you that power. It’s a boot for a player who doesn’t just play fast, but lives that way too.

 

                              
            In creating the Umbro GT, we were looking for a solution that brought the idea of speed to life in a way that would make living and .....................

 

Citeşte mai mult...
 
Jocurile Olimpice de vara rezervate Tineretului PDF Imprimare Email
Luni, 16 August 2010 17:59


   In perioada 14-26 August 2010 , are loc prima editie a Jocurilor Olimpice de vara pentru Tineret  in Singapore, care au in program 26 de sporturi. La aceasta competitie pot participa sportivi din 170 de tari incepand cu varsta de 12 ani , iar limita este de 18 ani .VIitoarea editie a acestei competitii se va desfasura peste 4 ani in localitatea chineza Nanjing.
 
Dragos Agache locul 2 la CE de natatie PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 August 2010 20:22

   In cursul zilei de astazi sportivul roman Dragos Agache a obtinut locul 2 in proba de 50m Bras , in ciuda faptului ca venea din postura de outsider.

    Titlul a revenit italianului Fabio Scozzoli.Aceasta a fost prima medalie obtinuta de delegatia romana la aceasta competitie.In cursul acestei zile a concurat si Camelia Potec in finala probei de 1500 m Liber, si a obtinut din pacate doar locul 4.

 


Pagina 314 din 321
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home Ştiri