Karate

Ştiri, evenimente
„Campionii se nasc acum” PDF Imprimare Email
Luni, 01 Iulie 2013 15:13

           Vineri, 26 aprilie 2013, la Palatul Parlamentului, a avut loc dezbaterea „Campionii se nasc acum”, organizată de Student Sport, în parteneriat cu Consiliul Naţional al Audiovizualului şi Consiliul Naţional al Elevilor.

             

     La eveniment au participat şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, Adrian Pană, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Gabriel Ispas, secretarul general adjunct în Ministerul Educaţiei, Victor Dobre, directorul International Advertising Association şi Dumitru Graur, preşedintele Asociaţiei Presei Sportive.

     În cadrul dezbaterii, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a declarat că are în vedere lansarea unui program naţional prin care copiii să poată practica gratuit un sport sub îndrumarea unui antrenor. Acest proiect se datorează faptului că baza sportivă existentă este fie concesionată, fie distrusă, iar practicarea unui sport presupune costuri foarte mari.

 

Citeşte mai mult...
 
Commonwealth Games Federation PDF Imprimare Email
Joi, 27 Iunie 2013 14:26

          Jocurile   Federației  Commonwealth (CGF) este organizația internațională responsabilă pentru conducerea și controlul Commonwealth Games, si este cel mai mare autoritate în materie de jocuri.
istorie

                                           
     Datorita succesului primei   editii    a    Locurilor  Imperiului  Britanic    din    anul  1930    , ce  a  avut  loc   în Hamilton, Canada, o reuniune a reprezentanților din Marea Britanie, olonii și teritorii,    au decis că   :  jocuri   similare cu Jocurile Olimpice ar trebui să aibă loc la fiecare patru ani, și ca o organizație de autoritate să fie formata.

 

Citeşte mai mult...
 
SportAccord World Combat Games a IIa editie PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Iunie 2013 08:20
         A doua ediție a SportAccord Mondiale Combat Games
                                                
      Având în vedere marele succes de la prima ediție a SportAccord Jocurile Mondiale de luptă în 2010 la Beijing, va fi organizat a doua editie a SportAccord Jocurile Mondiale de luptă. Evenimentul va avea loc în perioada 18-26 octombrie 2013 în Sankt-Petersburg, Rusia.
                          
     SportAccord Mondiale Combat Games este un eveniment sportiv internațional care promovează valorile de auto-control, determinare și tehnice stăpânirea, artele marțiale și lupte sportive integra elemente de cultură, înțelepciune, prietenie pentru a crea o elită competiție sportivă - arta de luptă.
    Jocurile va cuprinde 15  discipline  de Arte Marțiale și Lupte sportive, aikido, box, scrimă, judo, jujitsu, karate, kendo, Kickboxing, Muay Thai, Sambo, Savate, Sumo, Taekwondo, lupte, Wushu.
Citeşte mai mult...
 
2015 European Games PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Iunie 2013 20:50

    Gabil Mehdiyev, șeful serviciului de presă al Ministerului Tineretului si Sportului din Azerbaidjan, spune că inițial se preconizează să poarte discuții la nivel înalt între Guvernul Republicii Azerbaidjan și a Comitetului Olimpic European.
                                 

   Potrivit lui, european Comitetului Olimpic (EOC), Patrick Hickey, organizarea a Jocurilor Europene de la Baku va implica angajații Legacy PMP, care este specializata in dezvoltarea de diverse activități sportive și. in special, au lucrat în pregătirea Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Președintele EOC Patrick Hickey spune:

"Ne stau la originea una dintre cele mai mari evenimente din istoria sportului din Europa sunt mândru să spun:. Primele jocuri europene vor avea loc în 2015 la Baku Copilul nostru mult-așteptata sa născut în sfârșit Și acum noi.. "Voi avea grijă de el cu atenție și ridica pentru a face totul la top notch în frumosul oraș din Baku și cel mai important, că acesta a fost doar începutul -.. prima pagina a vietii multi-ani, plină și vibrantă de jocuri europene Noi am făcut nu organizează nici concursuri, ca de exemplu în cazul cu alegerea de capital a Jocurilor Olimpice. Am aplicat la Comitetul Național Olimpic al Azerbaidjanului cu sugestia cu privire la jocurile europene, astfel încât am știut că liderii din Azerbaidjan sportive și de stat sunt interesați să deruleze evenimente de mare anvergură. și cele două organizații au intrat într-o alianță perfectă. "
Sport

Citeşte mai mult...
 
A doua editie a Campionatului International de bodyguarzi organizata in Romania de Alistar Security PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Iunie 2013 21:55

      Alistar Security organizeaza pentru a doua oara la Tulcea , intre 12-16 iunie 2013 Campionatul internaţional de bodyguarzi.

 

    Alistar Security organizeaza a doua editie a  Campionatului internaţional al garzilor de corp

   Dupa rezultatele pozitive pe care le-a avut anul trecut, Alistar Security organizeaza pentru a doua oara Campionatul internaţional de bodyguarzi, ce se va desfăşura la Tulcea, in perioada 12-16 iunie sub egida INTERNATIONAL BODYGUARD FEDERATION.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 145 din 192
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente