Karate

Ştiri, evenimente
9 alimente recomandate înainte şi după antrenamentul la sala PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Mai 2013 14:30

     Deşi stau bine cu teoria, aproape după fiecare antrenament am o mică strângere de inimă când vine vorba să mănânc ceva deoarece stau şi mă gândesc că eu am ars atâtea calorii şi acum le pun la loc.

                     

    Însă adevărul este că specialiştii ne recomandă să bem apă după antrenament (cam 200-300ml) pentru a hidrata muşchii şi pielea (pentru ca aceştia să nu-şi piardă din elasticitate) şi trebuie să consumăm alimente bogate în proteine pentru recuperarea şi dezvoltarea masei musculare.

Citeşte mai mult...
 
"Lordul" Bistriţei s-a retras oficial din fotbal PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Mai 2013 09:21

       După 49 de ani de activitate la Gloria, Pădureanu s-a retras aseară oficial din funcţie.

                  

       Cîteva aplauze răzleţe din tribună şi puhoiul de personalităţi locale care au împînzit "oficiala" să-l omagieze pe "Lordul" Bistriţei au deschis o festivitate simplă. Lumea s-a aliniat în faţa tribunei, cu o masă pe care au fost aşezate un trofeu şi o plachetă aniversară.

Citeşte mai mult...
 
Consiliul Internațional Militar pentru Sport PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Mai 2013 15:20

   Consiliul Internațional Militar pentru  Sport (IMSC) sau Conseil International du Sport Militară (CISM), a luat  fiinta  in anul 1948, si  este una dintre cele mai mari organizații multidisciplinare din lume.

                                      

     Consiliul International Militar pentru Sport  a fost fondat  la 18 februarie 1948 de  Belgia, Danemarca, Franța, Luxemburg și Țările de Jos, aceste  tari    fiind  primii cinci membri, în prezent, acesta este al doilea cel mai mare organism sportiv din lume, după CIO, și organizează diverse evenimente sportive, inclusiv militare Jocurile Mondiale și Cupa Mondială militar pentru forțele armate din 133 de țări membre.

Citeşte mai mult...
 
Cupa Saishin - Editia a 14-a PDF Imprimare Email
Duminică, 28 Aprilie 2013 10:02

            Duminica 28 aprilie 2013, cu incepere de la orele 10:15, la Sala Sporturilor Traian se va desfasura "Cupa Saishin" la karate, care a ajuns la cea de-a XIV - a editie. 

                         
 
           Cu acesta ocazie vor fi prezente 29 de cluburi de profil din Romania, unde ca de fiecare data, se vor intrece sportivi cu o inalta tinuta morala.
Privind in urma la cele 13 editii trecute, la numarul de participanti si la felul in care au fost organizate, credem ca este unul dintre cele mai mari

 

Citeşte mai mult...
 
Ședinței Consiliului Executiv IOC și Sesiunea 125 a CIO în Buenos Aires, Argentina PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Aprilie 2013 19:37

    Ședinței Consiliului Executiv IOC și  Sesiunea 125  a  CIO în Buenos Aires, Argentina

                                
    Reuniunea  Consiliului  Executiv IOC (EB)  și adunarea generală anuală (sesiune) a membrilor Comitetului Internațional Olimpic (CIO) va avea loc la Buenos Aires, Argentina   intre  4 si  10 septembrie 2013 (EB 4 și 5 septembrie / Sesiunea 7 la 10 septembrie).

  Sesiunea  125    a   CIO va lua decizii cu privire la aspectele cheie ale politicii și în zonele aflate sub autoritatea sa, inclusiv alegerea orașului  gazdă pentru Jocurile Olimpice din 2020- pe  7 septembrie, posibila includere a unui nou sport în programul olimpic - pe  8 septembrie , și alegerea noului președinte CIO   -  pe 10 septembrie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 151 din 192
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home Ştiri Stiri, evenimente