Karate

Rezultate


Simon Ammann castiga la Oberstdorf ! PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Decembrie 2013 19:51

                  http://www.simonammann.ch/wp-content/gallery/oberstdorf-feb-2012/tm__4540.jpg

          Astazi , 29 Decembrie , in fata a circa 30,000 spectatori ce au platit intre 26 euro si 200 euro in functie de locul opat in arena , a inceput a 62-a editie a legendarului Turneu al celor 4 Trambuline , la Oberstdorf in Germania .

          Conditiile au fost ca intotdeauna la inaltime , iar ca o noutate gazdele au adus o imprimare laser pe zapada ce arata leaderul sau performanta ce trebuie batuta ,vantul fiind singurul aspect ce a furat putin din spectacol.

          Prima mansa a fost condimentata atat de surprize neplacute  , Stoch si Schlierenzauer , cat si de surprize placute , Thomas Diethart sau Peter Prevc , fiind castigata de Simon Ammann.

Astfel dupa doua manse destul de bune , Simon Ammann , castiga cu un total de peste 300 de puncte competitia de pe Schattenberg Schanze fiind urmat de Bardal si , pe ultima treapta a podiumului la egalitate Diethart si Peter Prevc .In imediata apropiere a podimului s-au clasat Thomas Morgenstern , cu doua evolutii foarte bune la revenire si Noriaki Kasai . Stoch si Schlierenzauer au urcat si ei destule pozitii dar nu suficient pentru a emite pretentii la primele pozitii , fiind dezamagirile competitiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Gasparin castiga la Annecy - Grand Bornand PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 12:36

            Franta, cu o etapa de Cupa Mondiala in calendar,  dupa multi ani , a disputat astazi probele de sprint ,feminin si masculin .

            La feminin , lupta este foarte stransa , avand in vedere ca cea care a "omorat" sezonul trecut, Tora Berger, este intr-o forma dezamagitoare, permitandu-le , lui Makarainen , Domracheva,  Gasparin , nemtoaicelor sau ucrainiencelor sa duca o lupta deschisa pentru victorie respectiv pentru tricourile distinctive.

     Surpriza a venit din partea romancei Reka Ferencz , care a reusit sa obtina cel mai bun rezultat al carierei clasandu-se pe locul 18 , in fata norvegiencei Tora Berger , campioana mondiala si olimpica si in fata multor altor biatloniste de mare valoare.

 

Victoria a apartinut elvetiencei  Selina Gasparin , care obtine cel de-al 2-lea succes stagional  , fiind urmata pe podium de Kaisa Makarainen si Vali Semerenko .

 

Maine , in jurul pranzului va avea loc proba de pursuit pe care o asteptam cu mare interes atat pentru spectacolul oferit de biatlonsitele fruntase , dar si in prisma rezultatului pe care il va obtine Reka .

 

Foto : Reka Ferencz

                        

Citeşte mai mult...
 
Declaratiile protagonistilor de la Lillehammer PDF Imprimare Email
Luni, 09 Decembrie 2013 14:01

Declaratiile protagonistilor de la Lillehammer

 

                    Anders Bardal, Severin Freund, Daiki Ito
            Freund, nu departe de podium nici sambata, pe locul 7, se declara fericit dupa competitie: "Stiu ca pot fi foarte bun , intr-o zi cand sariturile imi ies la un nivel ridicat. Stiu ca pot fi in top cu orice saritura de nivel ridicat , dar asta trebuie sa arati in competitie si acest lucru e intotdeauna dificil. Sunt extrem de satisfacut.Cred ca , conditiile atmosferice au fost ok , si astfel ne-au facilitat niste sarituri mai lungi. Acesta este ski jumping-ul , ai nevoie si de noroc ." a spus invingatorul de ieri

        Bardal, care a inceput sezonul prin absente la Klingenthal si Kuusamo ,a fost de asemenea multumit : "A fost un start de Cupa Mondiala foarte bun pentru mine.Intotdeauna e o situatie speciala sa fiu pe podium , acasa , in Norvegia. Imi plac foarte mult trambulinele , si a fost o zi foarte buna pentru mine. A fost probabil cea mai buna competitie a sezonului , conditiile au fost oarecum schimbatore , dar in final a fost destul de corect rezultatul "afirma secondantul concursului de pe trambulina mare.

       Ito a fost foarte fericit dupa ce a reusit sa obtina o pozitie pe podium: "Sunt foarte , foarte fericit pentru caam obtinut o pozitie pe podium inca din startul sezonului. Ieri a fost pe podium Taku , ceea ce e foarte bine pentru echipa noastra.Nu a fost pentru mine usor sa sar la acelasi nivel in 2 manse, dar pana la urma a fost bine. Conditiile au fost prielnice pentru sarituri atat ieri cat si azi , si ma declar multumit de rezultat " ,declara niponul.
Gregor Schlierenzauer si-a aparat pozitia de lider in fata lui  Taku Takeuchi. Severin Freund e acum al 3-lea
Cupa Mondiala , continua acum in Germania , in Muntii Padurea Neagra, la Titisee - Neustadt unde vor avea loc 2 etape individuale.

 

Citeşte mai mult...
 
Marquez - 20 de ani ,cel mai tanar Campion Mondial MotoGP PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Noiembrie 2013 15:54

            

           Astazi , la Valencia Marquez pornea cu 13 puncte avans fata de Jorge Lorenzo si sanse 90 %,  de a castiga tilul mondial al clasei regine .

         Lorenzo in final a reusit sa castige etapa Valenciana , urmat de Dani Pedrosa si Marc Marquez care a fortat cat a fost suficient pentru a obtine titlul mondial .

          Cifrele vorbesc de la sine fata de performanta obtinuta. Ibericul , a reusit sa stabileasca 25 de noi recorduri , plus tilul de cel mai tanar campion mondial al clasei regine, la cei doar 20 de ani ai sai . Astfel , noul campion mondial Marc Marquez a fost urmat  de Lorenzo cu doar 4 puncte in spatele sau , si Dani Pedrosa, coechipierul de la Repsol Honda.

Citeşte mai mult...
 
Larisa Iordache si Sandra Izbrasa in finale la Antwerp PDF Imprimare Email
Joi, 03 Octombrie 2013 09:08

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, în finale la bârnă, sol şi individual-compus, în timp ce Sandra Izbaşa a obţinut calificarea în finală la sol, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia).



România mai are reprezentare în finalele din concursul masculin, gimnastul Marius Berbecar obţinând marţi calificarea în finale la sărituri şi paralele, în timp ce Cristian Băţagă, Flavius Koczi, Ovidiu Buidoşo şi Andrei Muntean au ratat ultimul act la aparatele la care au concurat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 3
Banner

jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Sunteti aici: Home