Karate

Ştiri, evenimente
Un karatist in top 10 PDF Imprimare Email
Luni, 20 Decembrie 2010 23:02

                         Un karatist in top 10 al clubului CSA STEAUA

 

      Datorita rezultatelor deosebite obtinute in acest an , Popa Paul ,maestru emerit al sportului a fost desemnat intre primii 10 sportivi ai clubului sportiv Steaua in anul 2010.

       Alaturi de el , la ceremonia de premiere a fost prezent Sensei Bogza Cristian, care a avut si are in continuare o contributie importanta in rezultatele sale .

               

  Joi, 16 decembrie 2010, la sediul Clubului Sportiv al Armatei “Steaua”Bucuresti a avut loc Gala Laureatilor anului 2010.
In prezenta reprezentantilor Ministerului Apararii Nationale,  sportivilor, antrenorilor si tehnicienilor clubului, sponsorilor si colaboratorilor, au fost premiati cei mai buni sportivi militari, care s-au distins in competitiile interne si, mai ales, internationale  din anul 2010.
Premierile au fost efectuate de Generalul Maior Dr. Catalin Zisu – comandantul Comandamentului Logistic Intrunit al M.Ap.N., Presedintele CSA Steaua – dl. George Boroi, doamna Mihaela Cojocaru (Certasig) si domnul Tudor Niculescu (Turabo).

 

    Succes si in anul ce urmeaza !

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Romania locul 3 la Europene PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Decembrie 2010 17:10

                               FELICITARI  echipei nationel feminine de handbal care astazi in pragul sarbatorilor de iarna , ne-au adus o mare bucurie obtinand medalia de bronz impotriva tarii gazda a turneului, Danemarca.

 

 

   *Aceasta victorie are o insemnatate deosebita si datorita faptului ca odata cu obtinerea locului pe podium , la Campionatul Mondial din Brazilia de anul viitor suntem calificati automat.

     In cursul zilei de astazi s-a anuntat si cea mai buna echipa a turneului, iar spre bucuria noastra cel mai bun inter stanga a fost aleasa Cristina Neagu , care a facut un turneu foarte bun si creeaza  premizele luarii in considerare pentru a fi declarata cel mai bun jucator al lumii in anul curent.

 

      **Acest succes este cu atat mai important tinand cont de :

- Numarul jucatoarelor legitimate in Romania comparativ cu cel al Danemarcei

-Conditiile de pregatire si stimulare a jucatorarelor /sportivilor din Romania fata de alte tari europene.

 

 
TURNEU INTERNATIONAL DE SAH PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Decembrie 2010 08:34

                                  MEMORIALUL  REVOLUŢIEI  DIN  DECEMBRIE  ’89

                     TURNEU INTERNATIONAL DE SAH

                                            Ediţia a IX-a

 

      PRIMARIA SECTORULUI 2 si SPORT CLUB JUVENTUS BUCURESTI organizează in perioada 10-22 decembrie 2010 a IX-a ediţie a turneului internaţional de şah MEMORIALUL REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE ’89.

Locul de desfasurare : SALA JUVENTUS BUCURESTI (b-dul Ferdinand 128).

                                     

 

Citeşte mai mult...
 
SPORT DE NOTA 10, DIN 1 DECEMBRIE, IN TIMISOARA PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Decembrie 2010 09:39
  Primul magazin   HERVIS SPORTS din Timisoara, respectiv al 10-lea de pe piata din Romania, a  fost   inaugurat in data de 1.12.2010 la ora 10:00 in Iulius Mall, pe o suprafata de vanzare de 1.000 mp.

     HERVIS    SPORTS, cel mai mare retailer austriac de moda si echipament sportiv din Europa, va intra pe piata din Timisoara cu o gama variata de echipament sportiv, imbracaminte si incaltaminte, destinata publicului larg - atat amatorilor de sport cat si sportivilor de performanta. Produsele vandute pe o suprafata de 1.000 mp sunt dedicate activitatilor zilnice si sporturilor indoor si outdoor (schi, snowboard, ciclism, inot, alpinism, tenis, patinaj, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding etc.). Magazinul din Timisoara este al 10-lea deschis de HERVIS SPORTS in Romania, din 2007 pana in prezent, dupa cele din Bucuresti, Cluj, Targu Mures, Sibiu, Oradea, Arad si Braila.

                                        
Citeşte mai mult...
 


Pagina 192 din 211
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home