Karate

Ce cadou ai face unui copil bolnav de leucemie PDF Imprimare Email
Joi, 17 Iunie 2010 08:39

  Ce cadou ai face unui copil bolnav de leucemie? Sa incepem cu un aparat ecograf, care ii poate reda sansa la viata. Trimite un sms la 858 si doneaza 2 euro, pentru a te alatura campaniei "Atinge o Stea"

   Numarul este valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in retelele: Orange , Vodafone, Cosmote. Serviciu oferit gratuit, nu se percepe TVA.

                     

      Ce ii spui unui bolnav de cancer ?

   Cancerul omoara anual milioane de oameni si a devenit una dintre bolile secolului. Lupta cu aceasta cumplita afectiune presupune un psihic bun, suport afectiv solid si vointa de a trai. Tocmai de aceea, exista lucruri care pot fi spuse unui bolnav de cancer, iar altele nu trebuie spuse, pentru a nu face mai mult rau psihicului pacientului, informeaza Yourtotalhealth.com

www.asociatiamame.com
 
WORLD CUP 2010, TRADUSA IN ROMANA PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Iunie 2010 16:33
   Agentia de traduceri KMP Translations a lansat blogul World Cup Media, care contine revista gratuita a presei internationale despre Cupa Mondiala de fotbal Africa de Sud 2010.

    Printre cele peste 100 de publicatii monitorizate se afla France Football, Gazzetta dello Sport, Financial Times, Der Spiegel, Bild, The Sun. Zilnic, articolele sunt selectate, traduse si adaptate, versiuni prescurtate fiind apoi postate pe http:// worldcupmedia.wordpress.com, care functioneaza pe o platforma de blogging. In proiect sunt implicati traducatori profesionisti si un editor de stiri cu experienta de peste 10 ani in presa scrisa.
             
Citeşte mai mult...
 
Constanta - marea invingatoare a Cupei Liceelor la StreetDance 2010! PDF Imprimare Email
Luni, 14 Iunie 2010 15:49

   Fara precedent in istoria competitiei, Constanta si-a adjudecat duminica, in cadrul Finalei Nationale a Cupei Liceelor la StreetDance, toate cele trei locuri ale podiumului. Trupa "Pedagogic" reprezentand Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu a ocupat Locul I, cu un show care a impresionat juriul si a primit aplauzele frenetice ale publicului. Pe Locul II s-au clasat liceenii din Liceul Teoretic Lucian Blaga, iar Locul III le-a revenit dansatorilor de la Colegiul National Mihai Eminescu.

                
     Intr-o finala cu greutate, ce i-a avut drept invitati pe Grasu XXL si Alex Velea, 24 de trupe de liceeni au facut senzatie in lupta pentru titlul de "Cei mai buni dansatori ai tarii".

Citeşte mai mult...
 
Cupa Performanţei Karate-M.E.C.T.S. 2010 PDF Imprimare Email
Luni, 14 Iunie 2010 07:50

    Primaria Oraşului Şimleul Silvaniei în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Clubul Copiilor şi Elevilor Şimleul Silvaniei şi Inspectoratul Şcolar Arad, a găzduit a 12-ediţie naţională a Cupei „Performanţei” sub egida M.E.C.T.S. la disciplina Karate Shotokan, Duminică 13 iunie 2010 în sala de sport a Grupului Şcolar "Ioan Ossian" din localitate.

   Preşedintele Comisiei de Organizare fiind Dl. prof. Pop Gheorghe 3 Dan Karate, Director Tehnic de Stil Shotokan Karate în cadrul Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar-M.E.C.T.S.

Competiţia a început la ora 10.00, cu festivitatea de deschidere, apoi a urmat prezentarea echipelor participante şi a corpului de arbitri declarându-se deschise întrecerile competiţiei de către prof. Vaida Ioan 7 Dan Karate preşedintele Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar-M.E.C.T.S.
     Tinerii karate-ka,  s-au întrecut pentru un loc pe podiumul de premiere, competiţia fiind viu disputată doarece sa concurat doar la o singură secţiune, la cea de Kumite individual. Au concurat peste 150 de sportivi la disciplina de Karate Shotokan, reprezentând 10 cluburi din ţară.

             

   * articol  trimis  de D-nul prof.Ioan Vaida

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 211 din 224
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home