Karate

Constanta - marea invingatoare a Cupei Liceelor la StreetDance 2010! PDF Imprimare Email
Luni, 14 Iunie 2010 15:49

   Fara precedent in istoria competitiei, Constanta si-a adjudecat duminica, in cadrul Finalei Nationale a Cupei Liceelor la StreetDance, toate cele trei locuri ale podiumului. Trupa "Pedagogic" reprezentand Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu a ocupat Locul I, cu un show care a impresionat juriul si a primit aplauzele frenetice ale publicului. Pe Locul II s-au clasat liceenii din Liceul Teoretic Lucian Blaga, iar Locul III le-a revenit dansatorilor de la Colegiul National Mihai Eminescu.

                
     Intr-o finala cu greutate, ce i-a avut drept invitati pe Grasu XXL si Alex Velea, 24 de trupe de liceeni au facut senzatie in lupta pentru titlul de "Cei mai buni dansatori ai tarii".

Citeşte mai mult...
 
Cupa Performanţei Karate-M.E.C.T.S. 2010 PDF Imprimare Email
Luni, 14 Iunie 2010 07:50

    Primaria Oraşului Şimleul Silvaniei în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Clubul Copiilor şi Elevilor Şimleul Silvaniei şi Inspectoratul Şcolar Arad, a găzduit a 12-ediţie naţională a Cupei „Performanţei” sub egida M.E.C.T.S. la disciplina Karate Shotokan, Duminică 13 iunie 2010 în sala de sport a Grupului Şcolar "Ioan Ossian" din localitate.

   Preşedintele Comisiei de Organizare fiind Dl. prof. Pop Gheorghe 3 Dan Karate, Director Tehnic de Stil Shotokan Karate în cadrul Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar-M.E.C.T.S.

Competiţia a început la ora 10.00, cu festivitatea de deschidere, apoi a urmat prezentarea echipelor participante şi a corpului de arbitri declarându-se deschise întrecerile competiţiei de către prof. Vaida Ioan 7 Dan Karate preşedintele Comisiei Naţionale de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar-M.E.C.T.S.
     Tinerii karate-ka,  s-au întrecut pentru un loc pe podiumul de premiere, competiţia fiind viu disputată doarece sa concurat doar la o singură secţiune, la cea de Kumite individual. Au concurat peste 150 de sportivi la disciplina de Karate Shotokan, reprezentând 10 cluburi din ţară.

             

   * articol  trimis  de D-nul prof.Ioan Vaida

 

Citeşte mai mult...
 
Weekend dedicat iubitorilor fotbalului la Decathlon PDF Imprimare Email
Joi, 10 Iunie 2010 15:31

   Decathlon doreste sa faca sportul accesibil tuturor, de la debutanti la profesionisti si de aceea organizeaza in fiecare sfarsit de saptamana din timpul verii weekend-uri sportive de practica si initiere. La toate aceste activitatii accesul este gratuit.


         

    In zilele de 12 si 13 iunie, toti iubitorii fotbalului sunt asteptati la magazinul Decathlon din Bd. Iuliu Maniu, nr.546-560.

 

    Pe parcursul celor doua zile clientii Decathlon vor beneficia de oferte speciale la articolele care sunt legate de aceste sporturi.

   De asemenea, sambata si duminica, intre orele 11-18, vor avea loc diferite concursuri: fotbal 2 la 2, fotbal tenis, sut la poarta, jonglerii

 
Cupa “României” 2010 -„Karate - M.E.C.T.S.” PDF Imprimare Email
Luni, 07 Iunie 2010 13:09

   Sâmbătă 05 iunie 2010 în Sala de sport a oraşului Buftea s-a desfăşurat sub egida Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului  şi Sportului, Cupa României la Karate-M.E.C.T.S. competiţie naţională de Karate “OPEN” adică deschisă Interstiluri . 

  La   aceasta  competitie    au participat 15 din cluburi din: Bucuresti, Buftea, Ploieşti, Târgovişte, Craiova, Roşiori de Vede, Târgu Mureş, Resiţa, Oraviţa, Timişoara, Oradea, Baia Mare,  având înscrişi în competiţie 305 sportivi, turneul s-a desfăşurat pe 3 suprafeţe.

 

* material  trimis  de  : prof.  Ioan  Vaida

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 212 din 224
Banner

Abonare newsletter




jNews Module



Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home