Karate

Ştiri, evenimente
MTS a deblocat pregătirea a 511 viitori antrenori de la CNFPA PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Februarie 2020 15:06
            MTS a deblocat pregătirea a 511 viitori antrenori de la CNFPA
  
    MTS a găsit o soluție comună cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru deblocarea pregătirii antrenorilor prin CNFPA, situație care afecta 511 cursanți.

  Astfel, Ministerul Muncii și Protecției Sociale a autorizat Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, instituție din subordinea MTS, astfel ca cei care s-au înscris să poată absolvi cursurile și să participe la examenul de absolvire în vederea obținerii diplomei de antrenor, urmând ca de astăzi, 17 februarie, activitatea centrului să se reia.

  “A fost o situație pentru care era nevoie urgent de soluții, nu puteam continua blocajul activității sportive din România la nivelul antrenorilor. Majoritatea dintre aceștia sunt foști mari sportivi, formarea lor în antrenorat făcându-se la CNFPA, școală de tradiție a sportului românesc. Nu pot accepta incoerența și hățișul legislativ din acest caz, rezultate directe ale acțiunilor guvernării PSD, dovezi clare de iresponsabilitate. Împreună cu Ministerul Muncii am preluat imediat situația și am reușit deblocarea activității CNFPA, dar în mod provizoriu, până vom reuși să avem o armonizare legislativă care să reglementeze acest lucru. Până la începerea unui nou ciclu de formare de antrenori, în toamna acestui an, vom îndrepta toate legile care au dus la acest caz de criză, o criză care a afectat sute de viitori antrenori, mai ales în condițiile unei acute lipse a acestora în țară”, a declarat Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Victorie la fiecare concurs, își dorește cel mai nou membru al familiei GoldNutrition,Andrei Duta PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Februarie 2020 11:14

 Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, text care spune „GOLD NUTRITION BE EXCELLENT”

Tânărul sportiv Andrei Duță, recent câștigător al titlului de Campion European la Karate Wado-kai la categoria 67kg, este noul #goldathlete din echipa GoldNutrition. 

Andrei are doar 26 de ani și este singurul sportiv român care a cucerit titlul european la ediția din 2019 a Campionatelor Europene de karate Wado-kai din Budapesta. În palmaresul său se află și numeroase alte titluri de campion național, vicecampion european de seniori și vice campion mondial de seniori - Goju Ryu. "Din punctul meu de vedere, nutriția reprezintă un actor foarte important în sportul modern de performanță, și suplimentele de asemenea. În acest sens, GoldNutrition îmi este  partener de nădejde în antrenamente și competiții. Produsul meu preferat este "Fast Recovery - Fructul Pasiunii", acesta având un rol decisiv în recuperarea mea, în viteza de regenerare a corpului după efort, dar și în protejarea masei musculare, a declarat Andrei Duță.

Deoarece credem în susținerea potențialului tinerilor sportivi, suntem bucuroși să anunțăm acest parteneriat și să îi fim alături lui Andrei în drumul său către performanță.” Ioana Mihut, Administrator GoldNutrition EEC

 

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Campionatul Unificat de Freestyle Kickboxing PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Februarie 2020 10:32
    
                   Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, text
 
                                Federaţia Română de Freestyle Kickboxing

                                                       și
   Asociația Club Sportiv JISSEN DO au deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să participaţi la Campionatul UNIFICAT de Freestyle Kickboxing

                       Probele:
Freestyle Semi
Freestyle Light
Freestyle Kick
Freestyle K1 Light
Freestyle K1
Freestyle Form
Nunchagu Fight
Jissen Do FightComitetul de organizare face eforturi deosebite pentru a vă oferi cele mai bune condiţii de întrecere, aşteptând cu nerăbdare să întâmpine un număr cât mai mare de sportivi la acest eveniment sportiv.
Cu stimă şi consideraţie,
Preşedinte,
Adrian DEJANUA. Informații generaleOrganizatori:
Federaţia Română de Freestyle Kickboxing - Tel: 0786.288.666.
Asociația Club Sportiv Jissen Do - Tel: 0722.312.769

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Seminar International Karate Shotokan Masao Kagawa 9 DAN PDF Imprimare Email
Luni, 03 Februarie 2020 15:27
  
                  Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
 
    Avem placerea de a va invita la seminarul de karate sustinut de Sensei Masao Kagawa 9 DAN - instructor sef JKS,la BRASOV in perioada 24-25-26 Aprilie 2020.

     Detalii referitoare la taxa de participare , locatie ,programul antrenamentelor, sugestii cazare aflati de pe pagina noastra de faccebook si site-ul : www.karateelitebrasov.roWe have the pleasure to invite you to the international karate shotokan seminar hold by sensei Masao Kagawa 9 dan jks on 24-25-26 April 2020 in Brasov - Romania.Details of participation fee, venue ,accomodation suggestions on our faccebook page and on our website www.karateelitebrasov.roAcest eveniment este organizat de ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV KARATE ELITE BRASOV si CLUBUL SPORTIV KARATE GHEORGHENI.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 224
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home