Karate

Ştiri, evenimente
ANALIZA| Spectacolul Karate-ului la Tokyo s-a incheiat! PDF Imprimare Email
Vineri, 13 August 2021 11:07

 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

Karate-ul si-a consuma primul episod la Tokyo in faimoasa locatie Nippon Budokan, in care a mai avut loc si Campionatul Mondial WKF sau etape de Cupa Mondiala.

Astfel, medaliatii la prima editie a Karate-ului la Jocurile Olimpice sunt:

Kata Feminin :  1 - Sandra Sanchez( Spania)  2- Kiyou Shimizu( Japonia)  3 - Viviana Bottaro (Italia) 3- Grace Lau (Hong Kong)

Kata Masculin : 1 - Ryo Kyiuna (Japonia) 2- Damian Quintero (Spania) 3 -Ali Sofuoglu (Turcia) 3 - Ariel Torres (Sua)

Feminin Kumite -55KG : 1 - Ivet Goranova ( Bulgaria) 2- Anzhelika Terliuga (Ucraina) 3 - Tzu Wen (Taipei) 3 - Bettina Plank (Austria)

Feminin Kumite -61KG: 1 - Jovana Prekovic (Serbia) 2 - Xiao Yin ( China) 3 - Merve Coban (Turcia) 3 - Gianna Lotfy (Egypt)

Feminin Kumite +61KG: 1 - Feryial Abdelaziz (Egipt) 2 - Irina Zaretska (Azerbaidjan) 3 - Sofya Berultseva ( Kazakhstan) 3 - Li Gong ( China)

Masculin Kumite -67 KG: 1 - Steven daCosta ( Franta) 2 - Eray Samdan (Turcia) 3- Abdel Rahman (Iordania) 3 - Darkhan Assadilov (Kazakhstan)

Masculin Kumite -75KG: 1 - Luigi Busa ( Italia) 2- Rafael Aghayev ( Azerbaidjan) 3 - Stanislav Horuna (Ucraina) 3 - Gabor Harspataki( Ungaria)

Masculin Kumite +75KG: 1 - Sajad Ganzjdah( Iran) 2 - Tareg Hamedi ( Arabia Saudita) 3 - Ugur Aktas (Turcia) 3 - Ryutaro Araga (Japonia)

O scurta analiza asupra competitiei arata ca Asia si Europa au fost cel mai bine reprezentate continente in lupta pe medalii. Dupa acest concurs bun, Steven da Costa va avea onoarea de a fi portdrapelul francez la ceremonia de inchidere a concursului.

Ca numar de medalii, cele mai multe le-a obtinut Turcia, 3 la numar confirmandu-si statutul de natiune dominanta in Karate!

Din pacate, din Romania pentru Jocurile Olimpice nu s-a calificat niciun sportiv, dar Karate-ul va ramane in programul Olimpic pentru Jocurile Olimpice de Tineret - Dakar 2022.

*

Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Mai 2021 21:09
 
    AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori
    Astazi este o zi foarte importanta pentru Federatia Romana de Karate. Sportivul nostru Dorin Alexe, a disputat finala Campionatului European de Karate, care se dasfasoara in Croatia, la Porec, la proba de Para-Karate, sportivi cu probleme de vedere, avandu-l ca adversar pe reprezentantul Federatiei Ruse, Alexei Nurenkov. A obtinut 42,26 puncte, urcand astfel pe prima treapta a podiumului si aducand prima medalie de aur pentru FR Karate la Campionatul European de Seniori.
   Dorin este component al CSA Steaua Bucuresti din anul 2015, unde este antrenat de Cristian Bogza care, in prezent, este si Secretar General al FR Karate. Rezultatul exceptional de astazi a fost prefatat de alte medalii valoroase obtinute de sportiv, sub indrumarea antrenorului sau, la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu si la Campionatul European de Karate Shotokan ESKU. Dorin este medic si se pregateste sa sustina in toamna examenul de rezidentiat, la putine zile dupa ce va evolua la Campionatul Mondial de Karate WKF, Seniori, care va avea loc in Dubai.
Felicitari Dorin Alexe, felicitari Cristian Bogza, felicitari Comisiei Nationale de Para Karate a FR Karate pentru munca depusa de Florin Boca si Bogdan Alic, si multumim tuturor celor care au contribuit la obtinerea acestui rezultat remarcabil! 
Succes in continuare!
Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
Stagiul national de autoaparare PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Mai 2021 18:35
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi text
 
   Dragi colegi, prieteni si camarazi practicanti din toate stilurile de arte martiale, va invit sa participati la stagiul national de autoaparare care va avea loc in statiunea Venus (25-27 iunie 2021).
    Va fi o frumoasa oportunitate de a ne reintalni, a cunoaste noi budoka si de a schimba experienta in acest domeniu.
    Sper sa ne revedem sanatosi si cu dorinta de antrenament! Oss!
   Acest eveniment va avea ca partener Asociatia Romana pentru Protectie Privata
( Persoana de contact: Presedinte Daniel Gheorghiu, tel. 0754475354). www.arpp-romanian-intel.com
 
*
Citeşte mai mult...
 
Ştiri, evenimente
ORDIN pentru accesul în bazele sportive PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Aprilie 2021 16:26

    Ministerul Tineretului și Sportului

    ORDIN pentru aprobarea regulamentelor privind condiţiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România, în vederea desfăşurării activităţilor sportive în spaţii închise, respectiv desfăşurării activităţilor de pregătire fizică în săli de fitness şi aerobic

*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 234
Banner

Abonare newsletter
jNews ModulePrimeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Zona banere

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Cum poate fi mai bine promovat Karate-ul?
 

Sunteti aici: Home